Retourbeleid

Bij Ludella.nl streven we naar de tevredenheid van onze klanten. Hier vindt u ons retourbeleid, waarin we uitleggen hoe we omgaan met annuleringen, retourzendingen en situaties met defecte of verkeerde artikelen. We begrijpen dat er soms redenen kunnen zijn waarom je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Daarom bieden we jou de volgende retouropties:

Optie 1: Retourneren

Indien je niet tevreden bent met je aankoop, heb je het recht om de producten binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Houd er rekening mee dat we momenteel nog geen fysiek warenhuis in Nederland hebben, maar we werken hard aan uitbreiding en hopen binnenkort onze aanwezigheid in Nederland te vestigen. In de tussentijd vragen we je om de retourzending naar ons magazijn in China te sturen.

Retouradres:

  • Naam: Yunling-lingwen
  • Adres: Room 201, NO.2 Zhongwuwei shangyue 2nd street, Dongcheng
  • Stad: Dongguan
  • Provincie/State: Guangdong
  • Land: China
  • Telefoon: +8615999546596
  • Postcode: 523000

Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor eigen rekening zijn, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. De retourzending dient voorzien te zijn van een Track & Trace-nummer, zodat we de status van de retourzending kunt volgen en miscommunicaties voorkomen.

Optie 2: Behouden en gratis nieuwe producten

Als de producten niet aan je verwachtingen voldoen vanwege bijvoorbeeld de maat of pasvorm, bieden we je de mogelijkheid om gratis nieuwe producten te ontvangen. Je mag de oorspronkelijke producten behouden. Op deze manier kun je de producten houden tegen een gereduceerde prijs en profiteren van hun unieke voordelen. Je kunt zelf de nieuwe producten selecteren, inclusief de gewenste kleur en maat. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze optie.

We zullen de nieuwe producten onmiddellijk voor je klaarmaken en snel verzenden, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe keuze.

Optie 3: Een deel van het aankoopbedrag terug en producten behouden

Indien je niet tevreden bent met de producten, bieden we je de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag als restitutie te ontvangen. Je mag de oorspronkelijke producten behouden en wellicht iemand anders er blij mee maken. Het restitutiebedrag zal direct worden teruggestort op de betaalmethode die je bij je oorspronkelijke aankoop hebt gebruikt.

We hopen dat deze opties je helpen bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor jouw situatie. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we staan klaar om je te assisteren bij het retourproces. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor eventuele vragen of verdere assistentie.

*Retourzendingen waarbij de retourprocedure niet is gevolgd, worden niet geaccepteerd.

We hopen dat dit retourbeleid uw ervaring met onze webshop zal verbeteren. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.